Isak's utbytesår i Japan

 

2010 åkte jag iväg på mitt år. Jag var en utbytesstudent i Japan och fick uppleva allt det som är möjligt med en helt ny kultur, språk och land. Jag blir alltid lika glad när utbytesstudenter väljer det lite udda landet eftersom att jag tror att man får med sig så mycket!

Under mitt år så hann jag gå på japansk skolfestival och bada i japanska källor. Jag fick åka över hela Japan och besöka Nara, Hiroshima och nagasaki. Där såg jag fredstradgården och den sönderbombade kupolen. I skolan fuck jag prova på teceremoni och uppleva hur livet är för ungdomar på andra sidan planeten.

Att säga att mitt utbyte har haft en effekt på mig vore en underdrift. Det har gått 5 år men varje dag märker jag hur Japan har påverkat mig och hur mycket jag hann växa under ett år. Om du får chansen, ta den!